Female Fusion

FemaleFusion. De naam zegt genoeg: deze dames versmelten hun muzikale talenten in een live-act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en vocals improviseren afwisselend over de muziek van de DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats.  Een exclusieve live-act voor een event of party-night voor die gegarandeerde ‘spark’ op de dansvloer. Female Fusion brengt diverse sets gedurende maximaal 2 uur, maar kan ook geboekt worden voor een energieke powerset van 30 minuten (bijvoorbeeld als ice-breaker of juist tijdens een afterparty. Er kan gekozen worden uit 2 genres: Dance en/of Lounge.

FemaleFusion Lounge
FemaleFusion Lounge is de ideale act voor een relaxte en ontspannen muzikale setting. De stijlvolle uitstraling van deze formatie zet gekleed in stijl een perfecte lounge sfeer neer met zomerse/jazzy invloeden. Een bewezen succesvol muzikaal concept voor ieder evenement.

FemaleFusion Dance
Funky house en soulful beats voeren de hoofdtoon in deze set aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciële remixen. De live percussie, viool en vocals improviseren afwisselend over de muziek van de DJ. Zet de dansvloer in vuur en vlam met deze unieke, exclusieve live-act op jouw feest.

Avondvullend programma FemaleFusion: Naast FemaleFusion kan er een extra DJ worden ingezet om ook het overige deel van de avond van de beste muziek te voorzien.

DJ Acda is de motor van FemaleFusion: de dame achter de dj booth. Leontien is letterlijk en figuurlijk het pareltje uit de hedendaagse dj scene en staat bekend om haar tomeloze energie en veelzijdigheid in muziekkeuze. Haar jarenlange ervaring op vele evenementen is overduidelijk hoorbaar en met FemaleFusion zet ze samen met de andere artiesten een geweldige improvisatie act neer. Haar set is opgebouwd uit fijne house, soulful beats, afgewisseld met herkenbare old-school classic en lekkere commerciele remixen. Ze speelt perfect in op de live muziek en zorgt voor de juiste opbouw, climax en muziekkeuze. Hierdoor komen alle dames van FemaleFusion volledig tot hun recht en is de combinatie die hieruit voortvloeit heerlijk. FemaleFusion bestaat uit: DJ Acda, MC/zangeres Berenice, violiste Kim aka Lady K en op percussie Emilie.

Bekijk de video en laat je overtuigen