Mylou Mazali

Mylou Mazali mezzosopraanMezzosopraan Mylou Mazali  Mylou Mazali mezzosopraan

De mezzosopraan Mylou Mazali studeerde aanvankelijk Spaans aan de Universiteit van Amsterdam. Door een bijbaantje als figurant bij de Nederlandse Opera besloot zij haar studie om te zetten in een studie zang.

Haar eerste werkervaring was als koorlid bij de New Israëli Opera in Tel Aviv, waarna zij aansluitend nog vier seizoenen lang bij de Nationale Reisopera in het koor zong. Zij heeft ruime ervaring met gastsolo’s bij diverse koren zoals het West-Friesmannenkoor, Amsterdams Operakoor, Volendams operakoor, Baarns mannenkoor en Haags Toonkunstkoor.

Als soliste brak Mylou in 1999 door in Duitsland in ‘der Bettelstudent’ in het Festspielhaus in Baden-Baden en ‘Dali’ in het Statstheater in Saarbrücken. Gezien haar omvangrijke repertoire wordt Mylou Mazali regelmatig gevraagd bij opera- en oratoriumkoren. Van 1999 tot 2003 was Mylou vaste zangeres bij het ensemble ‘Opera della Casa’, sinds 2004 heeft zij haar eigen ensemble opgericht onder de naam ’Opera Laria’.

In 2007 richtte Mylou haar eigen operagezelschap op onder de naam Opera Per Tutti.

Inmiddels is Opera per Tutti  wereldwijd een begrip, een uniek fenomeen waaraan meer dan 300 zangers, diverse pianisten en studenten van de DNOA verbonden zijn (waren).

Mezzosopraan Mylou Mazali is beschikbaar voor solo maatwerk optredens onder begeleiding van orkestband* of onder live begeleiding van pianist of combo of in haar concept OperaLaria en Opera per Tutti!

* Evt. incl. kleine geluidset tbv afspelen orkestband voor kleine gezelschappen.