Lorrèn

Lorren old style jazz meets pop Zangeres Lorrèn

Old-style jazz meets pop

Duo, trio, kwartet (bezetting keyboard, contrabas, gitaar of trombone, drums) of Lorrèn als MC met DJ.

Old-style jazz meets pop
Lorrèn brengt met haar muzikale Goodiebar de beste ingrediënten bij elkaar voor een fijne avond vol met liefde, gezelligheid en natuurlijk muziek. Een perfecte combinatie om in een jazzy setting te vertoeven, met als enige taak ontspannen luisteren naar de mix van old-style jazz en pop. Ze speelt Lorrèn eigen materiaal en vooral jazz-covers. Lorrèn omarmt je met haar zang: haar muziek is een mengeling van artiesten als Amy Winehouse, Adele, Selah Sue, Corinne Bailey Rae maar ook Ella Fitzgerald

Samen met haar muzikanten weet ze op elk evenement en bij elke locatie een huiskamerconcertsfeer te creëren. Op het podium combineert de jonge zangeres moeiteloos old time jazz met hedendaagse pop en soul. Benieuwd naar hoe dat klinkt?



“Dit meisje is de belofte van 2015!” – Leo Blokhuis over Lorrèn
Lorrèn is de trots van Nederland!” – Giel Beelen over Lorrèn
“Het wachten op de nieuwe Adele cd is nu ineens een stuk minder moeilijk geworden!” – Cultuurpodium.nl
“What a musical talent, great stage presence and what a voice!” – Quote van jazz sensatie Jarrod Lawson
“Met deze CD bewijst de jonge zangeres dat ze meetelt in de muziekwereld” – De Telegraaf
“De 23-jarige zangeres laat zich inspireren door onder anderen Adele, Amy Winehouse en Ella Fitzgerald. Fijn dat Lorrèn nog geen definitieve keuze heeft gemaakt, want het levert een prettige afwisseling van soul, jazz en pop op”
 – De Telegraaf
“Dit droomdebuut verdient alle aandacht, tot ver buiten onze landsgrenzen!” – OOR


Voor boekingen van Lorrèn kunt u uiteraard terecht bij The Agency

zangeres Lorrènzangeres Lorrènzangeres Lorrènzangeres Lorrèn trio

Showreel 2015:

Compilatie Lorrèn album release ‘Shades of Blue’ in North Sea Jazz Club:

DWDD fragment 1 en 2 uitzending 6 oktober 2015.


Zangeres Lorrèn als MC met DJ
Al op jonge leeftijd heeft Lorrèn het muziekvirus te pakken. Door haar deelname aan het Junior Songfestival weet de zangeres waar ze thuishoort… op het podium! Door keihard te werken deelde ze al samen met Ntjam Rosie, Ruben Hein, Sabrina Starke en Al di Meola het podium. Ook deed ze veel podium ervaring op in de afgelopen jaren als MC. Samen met DJ’s deed ze dit vooral bij ‘Wicked Jazz Sounds’. Bij ‘The Sugarfactory’, de ‘North Sea Jazz Club’, ‘Jazz Festival Delft’ en de ‘Amsterdam ArenA’ is ze mede daardoor een graag geziene gast geworden: “Wat ik zo leuk vind aan de samenwerking met DJ’s als MC is dat ik lekker mag doen wat ik wil, dat is nou echt freestylen. Van te voren weet ik nooit wat ik precies ga doen, ik laat me helemaal meenemen door de vibe van het publiek, de muziek en natuurlijk ook klik die ik heb met andere muzikanten.”

En hoe klinkt dat? Zo dus:

 

Optioneel: Lorrèn avondvullend, eerst met duo of trio en aansluitend in een spetterende afterparty met DJ en Lorrèn als MC.