Back to Waterloo nieuwe website

Back to Waterloo persfotoBack to Waterloo – De ultieme ode aan Abba heeft nieuwe website 

Al vele jaren exclusief bij The Agency te boeken Back to Waterloo. De ultieme ode aan Abba staat al meer dan 20 jaar garant voor een feest.  Met het  grote gevoel voor show, wat Laura Vlasblom en Brigitte Nijman hebben en hun enorme podiumervaring, zetten ze de avond binnen no time in vuur en vlam.

Zij kennen het repertoire van binnen en van buiten. Sinds ABBA bij jongeren ook een opleving heeft o.a. door Social Media, TikTok,  DJ’s die ABBA volop draaien hebben de dames de arrangementen aangepast met een dance beat. Dat maakt dat deze act inzetbaar is op feesten voor mensen van 8 tot 80 jaar. De traditionele versie en de dance versie zijn overal inzetbaar en hiermee creëren zij altijd veel interactie met het publiek.

Back to Waterloo brengt een ode aan de fantastische muziek van ABBA en bewijst dat de liedjes van ABBA, speciaal gemixt tot super eigentijdse versies, nog steeds ongekend goed zijn. Geniet mee van deze moderne ABBA-sound. Laura en Brigitte passen de act gewenst aan, in overleg, met speciale teksten op de liedjes voor bijzondere events. Het repertoire lijst bevat onder andere de nummers: Gimme Gimme, Waterloo, Dancing Queen, Mama Mia, kortom alle hits passeren de revue! En bewezen is; niemand kan blijven zitten..

Back to Waterloo met Laura Vlasblom en Brigitte Nijman 

Laura Vlasblom (o.a. bekend uit de songfestival scene, onlangs deelname aan “Expeditie Robinson”) en Brigitte Nijman (o.a. bekend uit de musical scene, van Sandy in Grease tot Tante Jans Ciske de Rat) zijn al vele jaren vriendinnen. Ze waren als jonge meisjes al enorme ABBA fans en zien ABBA als hun grote inspirator.

Laura en Brigitte hebben ooit de Nederlandse demo’s voor de musical Mamma Mia ingezongen in de studio, samen met Björn van Abba. Vervolgens hebben ze met The Dancing Queens (Theater voorstelling over ABBA, bedacht door Maurice Wijnen in opdracht van Joop van de Ende Theaterproducties) lange tijd in Het Werktheater en in Showbizzcity gestaan.

 

Nieuwe website: www.backtowaterloo.com

Foto credits: Roy Beusker