Reviews en nieuws

Organisatie totaal event

Good morning Naomi,

I hope you are having an amazing day. I really have to thank you for all your support and the quality service you gave me since the first moment. I am really happy with the event results; all the parties made a great job.

The Triolettes: incredible charming with lovely voices and an excellent show. (I am really sorry that my boss did not trust on them)
The Saxophonist: great performance, he made a great job within the DJ.
DJ: exactly what I wanted, the transition from electro swing to commercial music was incredible!!!!
VJ: the images could not be better, I really liked.. she really understood the concept.
Dancers: without words. They could not do it better, the energy the performance, the choreographies, their personalities…just Excellent, everybody was in love with them.
Photographer: really thanks him for make in each picture a nice memory of the event. Was evident that he is such an experienced photographer, he captured all the important moment and details.
Make-up and stylist: super professionals they really know what they were doing… all the staff was looking incredible.
Photo booth: Thanks god you discussed with the other guy… this photo booth machine without doubt was the best option for this event.. the people really enjoyed it.
Kenny and Decoration team: without him we could not show the concept we had on mind; the furniture, the decoration & the photo booth wall really gave the magical touch. Really thanks him for his incredible work.
Lights and sound: the work that nobody see but one of the most important in an event. Super professionals, clean, organized… the result spoke but itself. AND of course YOU…….. Naomi: thanks for link all of them, to look in the details, thanks for your efforts before, during and after the event!!!!!

I look forward to work with you in the near future.

I wish you success in all your professional projects and also in your personal life…

Daniela Febles Díaz | Senior Event Planner, PRELUDE EVENTS

Cure for Cancer Gala’s in Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk

Trots op de meer dan fantastische opbrengst van ons CFC gala! Het was weer een geweldig feest met een heerlijke spirit, niet in het minst van Prof. Jean de la Rosette. De snelheid van het feest, de artiesten, de aankleding het eten alles klopte, bovendien het warme gevoel, kortom je kunt op The Agency vertrouwen, zodat je relaxed van je feest kunt gaan genieten. Helemaal gelukt, dank Naomi.”

Achtergrond Cure for Cancer Gala: Op 28 mei 2018 vond voor de achtste keer het jaarlijkse Cure for Cancer Gala plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Evenals de vorige jaren was ook dit keer The Agency Entertainment verantwoordelijk voor de productie, het entertainment, de regie en techniek. Het laatste was in handen van een top crew van de firma Bourgonje.

Het werd een onvergetelijke avond met een record opbrengst van € 1.140.996,--, bijeengebracht door schenkingen, diverse donaties, de verkoop van tafels en de opbrengst van veiling en verloting. Het geld zal worden besteed aan onderzoek voor een aanzienlijk betere diagnose en behandeling bij zowel prostaat- als nierkanker.

Een memorabele avond met een opbrengst die alle voorgaande gala's overtrof!

2020: inmiddels is de organisatie van het 12e Cure for Cancer gala in volle gang.

Naomi Goldstein | The Agency

Trots op de meer dan fantastische opbrengst van ons CFC gala! Het was weer een geweldig feest met een heerlijke spirit, niet in het minst van Prof. Jean de la Rosette. De snelheid van het feest, de artiesten, de aankleding het eten alles klopte, bovendien het warme gevoel, kortom je kunt op The Agency vertrouwen, zodat je relaxed van je feest kunt gaan genieten. Helemaal gelukt, dank Naomi.”

Kitty Leeser | Gassan Diamonds


Opera Laria

Wij en ons gezelschap hebben enorm genoten van Operalaria tijdens het avondprogramma van ons feest ter gelegenheid van onze zilveren bruiloft. OperaLaria was in staat ons heterogeen gezelschap uitstekend te vermaken. Hun combinatie van prachtige stemmen met muzikale begeleiding, leuk stijlvol uiterlijk, hilarische en komische inhoud met een persoonlijke noot creëerde een bijzonder amusante sfeer. Operalaria is een echte aanrader .

Karin en Pierre Poldervaart

Ik ken deze dames al járen en jullie optreden blijft verrukkelijk om te beleven, zowel qua zang, humor en kwaliteit; dit is denk ik de muzikale ‘kers op de taart vandaag’ voor iedereen!

Drs. C. van Zadelhoff | 2018


PRFCT5

“Reeds meerdere malen hebben wij bij grote gezelschappen zoals o.a. Stad Holland Zorgverzekeraar, PRFCT5 laten optreden, en altijd met veel succes! Zij zijn als één van de weinige orkesten in Nederland in staat om avondvullend, allround (achtergrond-) muziek ten gehore te brengen, op een uiterst plezierige manier.”

Theo van Duivenbode | voorzitter Lucky Ajax – tevens directeur Stad Holland Zorgverzekeraar

"Eén van de fijne dingen aan PRFCT5 is hun stiptheid en flexibiliteit. En niet te vergeten de plezierige uitstraling. Een stijlvol allround combo dat we zeker vaker gaan inzetten!"

Grace Robinson | eigenaar van Grace Robinson Evenementen

Kenniscafé Sport Live! kan niet zonder de heerlijke jazzy klanken van PRFCT5, het combo dat bij ons geboren is en daar de naam Café du Sport meekreeg. Ik ben zo blij dat ik deze muzikale mensen bij elkaar heb mogen brengen en dat ze nu ook buiten de events van Kenniscentrum Sport te horen zijn, onder een nieuwe naam. Bezoekers geven in de evaluaties altijd mooie cijfers voor de muzikale omlijsting van soms pittige thema’s uit de sport. En persoonlijk en professioneel ben ik heel gelukkig met de vriendschap en de inzet van Jessica, Ronald, Peter, Paul en Michael.

Jacqueline Kronenburg | Adviseur Communicatie & Public Affairs Kenniscentrum Sport


Meet the Misses

Het was een enorm succes. De muziek van Meet the Misses was fantastisch en de combinatie was echt perfect voor deze avond. Ze hadden het er allemaal over. Meet the misses is super. Ze zijn onwijs flexibel en superaardig. Geweldige muziek. Kortom bedankt voor je advies. Het was top!

Marielle de Vos | Friesland Campina Domo

De muziek was zonder enige uitzondering van een dermate hoog niveau dat het aanstekelijk is om nog eens ooit een vierde evenement te organiseren, waarvoor dank en proficiat ! Een fijne muzikale zomer gewenst!

Paul Troukens | Jazz4TheGambia

Complimenten van alle kanten en zeker voor een volgende gelegenheid!!!!

Hans de Jong