Evenementen

Naast de core-business legt The Agency zich toe op de organisatie en productie van tal van evenementen en het boeken van de meest uiteenlopende (al dan niet exclusief aan The Agency verbonden) artiesten.

The Agency, voormalig onderdeel van Wentink Events, staat sinds augustus 2004 op eigen benen. Met ruim 26 jaar ervaring in entertainment stellen wij voor iedere gelegenheid een creatief en doeltreffend programma op.

Zoekt u de juiste invulling voor een kick off, personeelsfeest, Sinterklaasfeest, feestelijke privé- gelegenheid, productpresentatie of relatiebijeenkomst, dan bent u bij The Agency aan het goede adres.

Quote Kitty Leeser van Gassan Diamonds over The Agency:

“Trots op de meer dan fantastische opbrengst van ons CFC gala! Het was weer een geweldig feest met een heerlijke spirit, niet in het minst van Prof. Jean de la Rosette. De snelheid van het feest, de artiesten, de aankleding het eten alles klopte, bovendien het warme gevoel, kortom je kunt op The Agency vertrouwen, zodat je relaxed van je feest kunt gaan genieten. Helemaal gelukt, dank Naomi.”