Corporate Info

Zoekt u de juiste organisatie en of invulling voor een kick off, relatie evenement, personeelsfeest, feestelijke zakelijke of privé- gelegenheid, bruiloft, gala avond of productpresentatie , dan bent u bij The Agency aan het juiste adres.

The Agency behartigt de zakelijke en artistieke belangen van tal van bekende en minder bekende Nederlandse artiesten.

Naast deze core-business legt The Agency zich toe op de organisatie en productie van evenementen en het boeken van de meest uiteenlopende (al dan niet exclusief aan The Agency verbonden) artiesten. The Agency is ook voor vele directe opdrachtgevers, particulieren, locaties en organisatiebureaus een zeer geschikte partner wanneer het gaat om een creatieve invulling van een evenement.

The Agency, voormalig onderdeel van Wentink Events, staat sinds augustus 2004 op eigen benen. Met ruim 25 jaar ervaring in het evenementen en entertainment vak stellen wij voor iedere gelegenheid een creatief en doeltreffend programma op.

Vele rasartiesten, vinden bij The Agency een solide thuisbasis die garant staat voor kwaliteit.

Van totaal organisatie tot losse boeking van zanger, zanggroep, deejay, presentator, gastspreker, illusie act, cabaretier, internationale artiesten, muzikant en orkest tot kinderentertainment, The Agency levert topkwaliteit. Een organisatie met een uniek artiestenbestand.

Deze website geeft slechts een impressie ter inspiratie, wij maken per project / opdracht graag een offerte op maat passend bij iedere individuele gelegenheid.

The Agency, een naam om te onthouden.

The Agency is de juiste partner voor de organisatie en of invulling voor een kick off, relatie evenement, personeelsfeest, feestelijke zakelijke of privé- gelegenheid, bruiloft, gala avond of productpresentatie.

Artiestenbureau voor het boeken van entertainment en artiesten of totaal organisatie van een kick off, relatie evenement, personeelsfeest, feestelijke zakelijke of privé- gelegenheid, bruiloft, gala avond tot productpresentatie.