The Agency zorgt voor de exclusieve boekingen van Female DJ Nathalie aka DJ Eno-C

DJ Nathalie aka DJ Eno-C vrouwelijke DJ female djZe heeft The Looks, The Passion en The Beats. DJ Nathalie, ook bekend als ENO-C, heeft alles in huis om van een avond of middag een beleving te maken. Deep House, Lounge, Jazzy Lounge, Club en Dance, maar ook Top 100, Seventies, Eighties en Nineties, of juist de perfecte vibes voor op de achtergrond of tijdens een diner: She owns it!

Na een succesvolle modellencarrière ontdekte Nathalie haar passie voor muziek. Razendsnel beklom ze de ladders van de internationale muziek- en deejayscène. DJ Nathalie aka DJ Eno-C is regelmatig gast DJ in de hotspots van Amsterdam, Munchen, Dusseldorf, Berlijn, Rome, Dubai, Mexico, Bahrein, Ibiza, Barcelona, New York, Miami, Monaco, Belgrado, Eilat, Tokyo, Parijs en Wenen. Maar ze is ook een graag geziene gast tijdens de meest uiteenlopende (bedrijfs)evenementen, productpresentaties, modeshows, exclusieve privé party’s en relatie-bijeenkomsten en….altijd met succes!


DJ Nathalie and Friends | DJ Eno-C and Friends

Een optreden van DJ Nathalie aka Eno-C kan worden uitgebreid met de bijdrage van haar muzikale vrienden. Eno-C & Friends bestaat uit verschillende originele settings waar de vonken van afvliegen omdat de artiesten ongelofelijk goed op elkaar zijn ingespeeld. Van percussie tot saxofoon of trompet, VJ of MC tot violist. Nathalie is ook exclusief te boeken in combinatie met pianist Jan Vayne.

DJ Nathalie aka ENO-C tekent voor stijl, maatwerk in muziek en presentatie, en een afwisselende avond van zeer hoog muzikaal niveau. Ze is een expert in het samenbrengen van sfeer en geluid, waarmee ze een thema-avond of productpresentatie naar een hoger niveau tilt. Ze is flexibel, toegankelijk, professioneel en bovenal super sexy. De dansvloer is haar ultieme territorium!

Female DJ Nathalie aka DJ Eno-C

Female DJ Nathalie aka DJ Eno-C Female DJ Nathalie aka DJ Eno-C Female DJ Nathalie aka DJ Eno-C Female DJ Nathalie aka DJ Eno-C Female DJ Nathalie aka DJ Eno-CDJ Nathalie aka DJ Eno-C female dj - vrouwelijke dj