DJ Ricardo

DJ Ricardo is al sinds zijn tienerjaren actief in de muziekscene. Achter de draaitafels ontpopt hij zich tot een meester in sfeercreatie en entertainment. Met een scherp gevoel voor de juiste muziek, weet hij als geen ander de dansvloer in beweging te krijgen en te houden.

Ricardo is veelzijdige dj en die moeiteloos aanvoelt wat de doelgroep wenst, ongeacht de setting en sfeer. Of het nu gaat om commerciële hits, Top 40, house, après-ski, poprock, techno, R&B, muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, dance, Nederlandstalige muziek, u vraagt, Ricardo draait. Met hem bent u verzekerd van een feestelijke sfeer die nog lang zal nazinderen.

Ricardo heeft gedraaid op talloze gelegenheden in binnen- en buitenland, variërend van studentenwinter-sport in Risoul, Frankrijk, waar hij het podium deelde met artiesten als Dj Jean, Puinhoop Kollectiv en Kriss Kross Amsterdam, bruiloften, Koningsdagviering, bedrijfsfeesten tot incentive en festivals. Hij kijkt ook met veel plezier terug op zijn optreden voor Radio 538 voor War Child en mooie avonden in diverse nachtclubs in Nederland, Frankrijk, Griekenland en in de hotspots van Spanje.

Met zijn onfeilbare keuze van nummers en weet Ricardo van elk evenement een onvergetelijk te maken. Als u op zoek bent naar een DJ die niet alleen muziek draait, maar ook de juiste sfeer weet te creëren, dan is Ricardo de perfecte keuze voor uw feestelijke gelegenheid.

Ricardo is ’the man’ in deze omgeving met vrouywelijke dj’s.