Trompettist Rob van de Wouw

In trompettist, Edison winnaar en muzikaal leider van diverse formaties, muzikant in hart en nieren Rob van de Wouw, vond Nathalie haar ‘soulmate’.

Rob van de Wouw (met regelmaat te zien in DWDD) is jazztrompettist, maar houdt ervan om muzikale hokjes te doorbreken. Zo speelt hij graag live mee met beats van dj Eno-C, ook werkt hij samen met latin-bands en brengt platen uit waarin diverse stijlen als funk, hiphop, soul en R&B terug te horen zijn. Ook zijn laatste plaat is een mix van diverse stijlen.

Rob van de Wouw is de bekendste en meest succesvolle trompettist van de lage landen. Met praktisch elke muziekstijl kan hij uit de voeten, ofhet nu hiphop is, een stevig potje soul of een jazzimprovisatie waarvoor Miles Davis ooit de standaard zette. Wat het ook is, het muzikale talent spat van het podium af.

DJ Eno-C & trompettist Rob van de Wouw

Samen met dj Nathalie aka Eno-C zetten zij een stijl neer van deep sexy house, voor- en achtergrond, lounge, jazzy lounge, commercieel, club en dance, top 100, 70-ties, 80-ties, 90-ties,…………… ze passen zich aan bij iedere gelegenheid.

Met hun fraaie uitstraling en muzikaliteit vormen zij samen een prachtig geheel op het podium. Samen staan zij garant voor een afwisselende muzikale avond van zeer hoog niveau!