Help hoe organiseer ik mijn trouwfeest?!

Help hoe organiseer ik mijn trouwfeest?!

Help hoe organiseer ik mijn trouwfeest?!

Eindelijk is het dan zover, je gaat trouwen. Althans, je bent ten huwelijk gevraagd en jullie hebben een datum in gedachten. Je bent nog in de zevende hemel van het aanzoek, maar je gedachtes dwalen al af naar het grote moment, de bruiloft. Misschien heb je al ideeën over hoe de mooiste dag van jouw leven eruit hoort te zien. Maar het kan ook zijn dat je geen flauw idee hebt hoe je zoiets iets het beste kunt aanpakken. Je zou kunnen kiezen voor een weddingplanner, maar nog leuker is het om jouw bruiloft zelf te regelen.

Waar moet ik aan denken?

Allereerst de trouwlocatie. Wil je voor de kerk trouwen of in het gemeentehuis? Dit is de basis voor de vervolgstappen. Nu kun je bepalen of je aansluitend een diner wilt met alle dag gasten en of je een receptie wilt houden met een groot feest als afsluiting. Vergeet niet dat er ergens op de dag ook nog trouwfoto’s gemaakt zullen gaan worden. Plan dus niet alles te strak achter elkaar. Denk ook aan de dag gasten, wat gaan zij doen als jij foto’s laat maken? Een zelfgekozen ceremoniemeester stuurt alles aan op jouw grote dag zodat jij kunt genieten.

Het feest

Als afsluiting van de mooie dag hoort natuurlijk een knallend feest. Ook hiervoor moet je een geschikte locatie regelen. Een feest zonder muziek is geen feest. Je komt op internet met de zoekwoorden artiest boeken bruiloft een heel eind. Vaak kom je dan terecht bij een artiestenbureau die verschillende artiesten in hun portfolio hebben. Heb je een ruim budget? Bekende artiesten boeken is ook een mogelijkheid, mits je dit ruim van tevoren regelt. Zo sluit je jouw bruiloftsfeest zeker af met een onvergetelijk optreden welke jouw gasten nog lang zullen herinneren.