Back to Waterloo Abba act

Exclusief bij The Agency te boeken Abba tribute act Back to Waterloo.  De ultieme ode aan Abba staat al meer dan 20 jaar garant voor een feest.  Met het  grote gevoel voor show, wat de dames hebben en hun enorme podiumervaring zetten ze de avond binnen no time in vuur en vlam. Zij kennen het repertoire van binnen en van buiten. Sinds ABBA bij jongeren ook een opleving heeft o.a. door Social Media, TikTok,  DJ’s die ABBA volop draaien hebben de dames de arrangementen aangepast met een dance beat. Dat maakt dat deze act inzetbaar is op feesten voor mensen van 8 tot 80 jaar. De traditionele versie en de dance versie zijn overal inzetbaar en hiermee creëren zij altijd veel interactie met het publiek.

Back to Waterloo tribute to Abba met Brigitte Nijman en Laura Vlasblom

Back to Waterloo brengt een ode aan de fantastische muziek van ABBA en bewijst dat de liedjes van ABBA, speciaal gemixt tot super eigentijdse versies, nog steeds ongekend goed zijn. Geniet mee van deze moderne ABBA-sound. Laura en Brigitte passen de act desgewenst aan, in overleg, met speciale teksten op de liedjes voor bijzondere events. Het repertoire lijst bevat onder andere de nummers: Gimme Gimme, Waterloo, Dancing Queen, Mama Mia, kortom alle hits passeren de revue! En bewezen is; niemand kan blijven zitten..

Back to Waterloo Laura Vlasblom en Brigitte Nijman persfoto

Een stukje Abba geschiedenis

6 April 1974 was een historische dag in de muziekgeschiedenis. ABBA won het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Waterloo’ en in no time waren er van dit nummer wereldwijd 350 miljoen platen verkocht! Hits als ‘Dancing Queen’, ‘The winner takes it all’, ‘Money money money’ en ‘Mamma Mia’ volgden. We konden niet meer om ABBA heen! Wat was toch het geheim van dit bijzondere vierkoppige clubje uit Zweden? In ieder geval hadden ze een repertoire dat een zeer breed publiek enorm aansprak. Nummers die lekker in het gehoor lagen en waarbij het moeilijk was om op je stoel te blijven zitten. Jammer genoeg eindigde de samenwerking tussen de ABBA-leden in 1982, maar niet voor altijd. Nu, vele jaren later, is hun muziek nog steeds springlevend. ABBA heeft een nieuw album uitgebracht en men kan in de theaters ook genieten van de musical hit Mamma Mia.

Brigitte Nijman en Laura Vlasblom

Laura Vlasblom (o.a. bekend uit de songfestival scene, onlangs deelname aan “Expeditie Robinson”) en Brigitte Nijman (o.a. bekend uit de musical scene, van Sandy in Grease tot Tante Jans Ciske de Rat) zijn al vele jaren vriendinnen. Ze waren als jonge meisjes al enorme ABBA fans en zien ABBA als hun grote inspirator.

Laura en Brigitte hebben ooit de Nederlandse demo’s voor de musical Mamma Mia ingezongen in de studio, samen met Björn van Abba. Vervolgens hebben ze met The Dancing Queens (Theater voorstelling over ABBA, bedacht door Maurice Wijnen in opdracht van Joop van de Ende Theaterproducties) lange tijd in Het Werktheater en in Showbizzcity gestaan.

 

Back to Waterloo persfoto

Back to Waterloo

Website: www.backtowaterloo.com

Foto credits: Roy Beusker

 

Back to Waterloo Abba act Laura Vlasblom en Brigitte Nijman

Back to Waterloo Abba act Laura Vlasblom en Brigitte Nijman