Bryan B, Mister Big Voice, Master of Soul en disco

In deze tijd van drukte en gehaastheid zijn we soms onbewust op zoek naar echte emotie en tastbare sentimenten uit het verleden. Op het podium brengt Bryan B. deze moeiteloos tot leven met zijn stem, zijn performance en zijn geweldige persoonlijke uitstraling. Hij is een van de weinige zangers die een publiek kan bespelen alleen door er te zijn. Bryan B. raakt met zijn schitterende ballads de gevoelige snaar die kippenvel veroorzaakt, maar triggert tegelijkertijd elk publiek met zijn geweldige powermedleys uit de seventies.

Een optreden van Bryan B. staat garant voor een swingend feest.

Hij brengt een spectaculair soul- en motownblok dat bol staat van grote 70-ties en 80-ties hits. Repertoire dat zich bij uitstek leent voor een swingend intermezzo of een spetterend einde van uw feestelijke bijeenkomst.

Met zijn imponerende postuur en donkere soulverschijning blaast Bryan nummers als ‘Gonna have a good time’, ‘Land of 1000 dances’, ‘Think!’ en ‘Proud Mary’ nieuw leven in als nooit tevoren. Maar ook gevoelige songs als een prachtige bluesversie van ‘Bohemian Rapsody’ zijn hem op het lijf geschreven. Uniek in zijn soort, onnavolgbaar en op alle fronten bijzonder indrukwekkend. De souplesse van zijn stem kent zowel gevoeligheid als een grote kracht. Kortom, een buitengewoon veelzijdige zanger met een enorme uitstraling!

Zijn ongeëvenaarde bijdrage was te zien in de ‘Fantasy World Dinner Show’, de ‘DinnerShow of the Centuries’ en ‘Novomundo’ in Studio 21, evenals in de show ‘Barcelona’ en ‘Brooklin Nights’ als gastartiest in Aalsmeer. Bryan B. heeft in de reizende musical productie de ‘Blues Brothers’ ook het theaterpubliek met hem laten kennismaken en tourde met de spetterende theaterproductie: ‘Soul Brothers’, een waar disco- en soulfeest.

Hij speelde in binnen-en buitenland in de musical productie ‘Claus’. Bryan was de vaste gastartiest in de dinnershow in Studio 21 ‘DreamsLive’. In 2012 maakte het grote TV publiek kennis met Bryan met zijn overwinning in het SBS6 programma ’TheWinner is…’ en in 2018/2019 haalde Bryan het tot de live shows van ‘The Voice of Holland’. Bryan reist door het land om op te treden en is ook met regelmaat te zien in de dinnershow ‘Grandeur’ in Studio 21 te Hilversum.

Stilzitten is onmogelijk, so put on those dancing shoes!

Bryan B boekt u rechtstreeks bij The Agency – Bryan B boekingen – Bryan B management – Bryan B contact