David Goncalves live The Singer & The Entertainer

Heel langzaam is de culturele-en horecasector weer een klein stukje open gegaan en is er wat meer ruimte voor live muziek. Heel compact, dynamisch en spetterend of juist ingetogen kan soulzanger David Goncalves solo met tape of onder muzikale (gitaar-)begeleiding een perfecte invulling geven tijdens een kleine party, diner of borrel.

Soulzanger David Goncalves zingt, geïnspireerd door Donny Hathaway en Stevie Wonder, strak in het pak of uiterst hip gekleed de sterren van de hemel tijdens zijn gevarieerde optredens.

Live on stage, kleine setting en volledig COVID-19 proof inzetbaar.

David’s akoestische duo act onder live begeleiding van een gitarist met mid tempo repertoire en ballads. Deze setting is bijzonder geschikt voor huiskamerconcerten, bruiloften, dinnershows en intieme party’s.

Of ziet u graag David in een spetterend optreden met tape, waarin bekende hits, pop, soul en latin, caribbean of reggae elkaar in rap tempo afwisselen (o.a. Bruno Mars, Juin Luis Geura, Stevie Wonder, Marvin Gaye, Jonas Brothers, Shawn Mendez, Michael Jackson, Luis Fonsie, Frank Sinatra, Nat King Cole).

Stilzitten is bijna onmogelijk, maar klappen mag gelukkig nog.

Let’s celebrate life and health met David Goncalves!

Beknopte biografie:
David’s passie voor soul en gospel startte al op 10-jarige leeftijd toen hij deelnam aan een gospelkoor. Toen kon hij nog niet weten dat hij later met grote (gospel) sterren zou gaan werken. Met name Edwin Hawkins, de uitvoerder componist, schrijver van het legendarische gospel nummer ‘Oh happy day’. In 2002 bracht hij het tot de finale in de eerste editie van ‘Idols’ en behaalde de 5e plaats van de laatste 10 finalisten. Hij scoorde een platencontract en schreef samen met Alain Clarke zijn debuutsingle ‘Running away’. In samenwerking met house-act Chocolate Puma bracht David in 2005 een grote hit ‘Always and Forever’, die wereldwijd hoog op de internationale hitparades prijkte. David werkte met grote namen als Bob Sinclair en Roger Sanchez. In 2013 nam David opnieuw deel aan een tv-talentenshow. In ‘The Voice’ behaalde hij de live shows met coach Roel van Velzen. Als zanger, danser en acteur speelde David een groot aantal rollen in grote theaterproducties als ‘Jeans’, ‘The Soul of Motown’, ‘Dreamgirls’, ‘Daddy Cool’, ‘My name is Michael’, ‘Soul Brothers, en onlangs  ‘The Lion King’ (hoofdrol Mufasa t/m 2019).


De duur van het optreden zal op basis van uw wensen en in onderling overleg worden afgestemd. Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar, van 1 x 30 minuten tot avondvullend. De benodigde techniek zal worden afgestemd per locatie, setting en aantal gasten.


Videobeelden:

1 Showreel acoustic events
2 Burbujas de Amor, acoustic cover
3 Showreel Uptempo Party!