Zangeres Marle – ‘Radio 6 Talent’

‘Radio 6 Talent’ Marle zingt, raakt, verrast en valt op met een stijl die zich niet in één hokje laat plaatsen. Noem het warm, edgy en kleurrijk, het is bovenal muzikaal. Gebruikmakend van een palet aan kleuren in haar stem, schept Marle een wereld waarin melodie en tekst elkaar moeiteloos weten te vinden. Ruimte, tijd en improvisatie smelten samen in een verfrissend geluid vol beats, loops, keys, gitaar en natuurlijk zang. Marle zingt met het grootste gemak pop, jazz, soul en vindt het een leuke uitdaging om een compositie op maat te maken. Haar passie is om creatief te zijn en zichzelf uit te dagen op muzikaal gebied. Een speciaal lied op maat voor een huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag of bedrijfsfeest? Marle kan hier een memorabele invulling aan geven.  De zangeres heeft haar master in zang behaald op het Conservatorium in Amsterdam, daardoor kent ze haar stem door en door en is ze perfect voor een avond waarop er iets onverwachts mag gebeuren!

Marle solo of bezetting met muzikanten op aanvraag:

– basis band (pianist en gitarist, aanvullingen op aanvraag mogelijk)
– met jazztrio
– als duo (met pianist)
– solo

Quotes:
* “The Canopy is, mede door Marle’s soulvolle en heldere stemgeluid, een verlichtend klein gebed dat je wil blijven herhalen” – Typhoon (rapper)
* “Zo kan het dus ook: een gitaar en een stem, soms de ogen dicht en dan hier een heel publiek inpakken met een liedje dat rechtstreeks vanuit het hart de mond uit rolde, Marle ontroerde mij vanavond.” – Nico Dijkshoorn (schrijver en dichter)
* “Ik heb heel veel concerten gezien in de kleine zaal, maar zo mooi als deze avond heb ik het nog nooit gezien, het past perfect bij de muziek en ik ben blij dat wij de primeur kregen.”– Max Bossé (programmeur Paradiso)
* “Wat heb jij een betoverende stem.” – Matthijs van Nieuwkerk (presentator DWDD)
* “Heel erg bedankt voor het verzorgen van een geweldige avond bij ons thuis. Zeer professioneel trio. Heerlijke muziek. Super.” – Lard en Linda (opdrachtgever)

Klik hier voor link website

Benieuwd? Marle kan makkelijk schakelen tussen verschillende genres:

Pop – Speak Out:                                                                   Pop – Don’t let go (Love):

Jazz – Moon River:                                                                Jazz – Autumn Leaves:

Soul – It’s a mans world:                                        Diverse covers en eigen materiaal op gitaar: