Muzikaal proosten met Mylou Mazali

Mylou MazaliEen diner, congres, afscheid, jubilaris in het zonnetje zetten, of een bijzondere samenkomst met een klassiek sausje? Humor, een lach en een traan, servetten in de lucht, dansen op de tafels, alles is haalbaar. U kunt genieten van een programma op maat, waarover nog lang zal worden nagepraat. Wilt u een speciaal proostmoment onder het genot van Libiamo en na een volgende dinergang een optreden, alles is mogelijk.

Opera per Tutti Mylou Mazali

Opera is voor velen (nog) onbekend terrein. Mezzosopraan Mylou neemt u graag mee in de wereld van de opera. Met haar charismatische presentatie vol passie en voorzien van perfect maatwerk, weet ze iedereen te raken.

Zo brengt ze muziek van licht klassiek, herkenbare operastukken tot passende musicalnummers, op luchtige wijze.

Wij stellen voor iedere gelegenheid een optreden op maat samen. Of het nu gaat om een solo optreden onder begeleiding van orkestband of pianist of een optreden met haar collega’s onder de noemer Opera per Tutti of het concept Opera Laria!

Mylou Mazali

De mezzosopraan Mylou Mazali studeerde aanvankelijk Spaans aan de Universiteit van Amsterdam, maar door een bijbaantje als figurant bij de Nederlandse Opera besloot zij haar studie om te zetten in een studie zang.

Haar eerste werkervaring was als koorlid bij de New Israëli Opera in Tel Aviv, waarna zij aansluitend nog vier seizoenen lang bij de Nationale Reisopera in het koor zong. Zij heeft ruime ervaring met gastsolo’s bij diverse koren zoals het West-Friesmannenkoor, Amsterdams Operakoor, Volendams operakoor, Baarns mannenkoor en Haags Toonkunstkoor.

Als soliste brak Mylou in 1999 door in Duitsland in ‘der Bettelstudent’ in het Festspielhaus in Baden-Baden en ‘Dali’ in het Statstheater in Saarbrücken. Gezien haar omvangrijke repertoire wordt Mylou Mazali regelmatig gevraagd bij opera- en oratoriumkoren. Van 1999 tot 2003 was Mylou vaste zangeres bij het ensemble ‘Opera della Casa’, sinds 2004 heeft zij haar eigen ensemble opgericht onder de naam ’Opera Laria’.

In 2007 richtte Mylou haar eigen operagezelschap op onder de naam Opera Per Tutti. Inmiddels is Opera per Tutti wereldwijd een begrip, een uniek fenomeen waaraan meer dan 300 zangers, diverse pianisten en studenten van de DNOA verbonden zijn (waren).

Mezzosopraan Mylou Mazali is beschikbaar voor solo maatwerk optredens onder begeleiding van orkestband* of onder live begeleiding van pianist of combo of in haar concept OperaLaria en Opera per Tutti!

Opera per Tutti en Mylou Mazali

Opera per Tutti

Mylou verwelkomt uw gasten en presenteert uw evenement in diverse talen. De opera highlights, muziek en teksten past zij meertalig aan op uw persoonlijke achtergrond. Een muzikaal programma op maat, volledig afgestemd op uw wensen. De bezetting wordt afgestemd op uw wensen en budget.

 

Opera Laria - opera act

Fotocredit: Sander Stoepker

Opera Laria

Maatwerk en perfectie is waar zij voor staan. Opera Laria weet met hun optreden een lach en een traan perfect te combineren. Voor een hilarisch muzikaal intermezzo, heeft het gezelschap OPERA LARIA een speciaal optreden van ongeveer een half uur op het menu staan. Het optreden is uitermate geschikt voor internationale gezelschappen en voorzien van maatwerk. Drie klassiek geschoolde musici serveren een niet te versmaden, luchtige muzikale schotel op ‘hoog niveau’. Wereldberoemde aria’s, duetten, en koorpartijen worden met een duidelijke glimlach opgediend: van Mozart tot Wagner: van Opera Seria tot Opera Laria.