Opera per Tutti!

Mezzosopraan Mylou Mazali is een begrip. Zowel als soliste in diverse nationale en internationale operagezelschappen als met haar eigen gezelschappen OperaLaria en Opera Per Tutti. Inmiddels is Opera per Tutti wereldwijd bekend, een uniek fenomeen waaraan meer dan 300 zangers, diverse pianisten en studenten van de DNOA verbonden zijn (en waren). Opera is voor velen (nog) onbekend terrein, Mylou neemt u graag mee in de wereld van de opera. Ze weet met haar charismatische presentatie vol passie en voorzien van perfect maatwerk de muziek op luchtige wijze te brengen en zo iedereen te raken. Mylou verwelkomt uw gasten en presenteert uw evenement in diverse talen. De opera highlights past zij meertalig aan bij uw persoonlijke achtergrond. Een muzikaal programma op maat, volledig afgestemd op uw wensen. De bezetting is per gelegenheid afgestemd op uw wensen en budget. Opera per Tutti is met name geschikt voor internationale gezelschappen. Professionele zangers en bijzonder (inter)nationaal jong talent werken intensief samen om uw publiek te laten genieten. Graag laten wij ook uw relaties kennismaken met Opera per Tutti! Opera Per Tutti verzorgt terugkerende concerten en maatwerk optredens in binnen-en buitenland, waarbij wij graag enkele hoogtepunten benoemen:

  • De uitreiking van de zilveren Anjer aan operafenomeen ‘Pietje Bos’ op Paleis Noordeinde (in aanwezigheid van toen nog Hare Majesteit Koningin Beatrix)
  • Een optreden in het Holland Paviljoen op de Worldexpo 2008 te Zaragossa (in bijzijn van toen nog Prins Willem Alexander en Prinses Maxima)
  • Voorprogramma Prinsengrachtconcert 2014 i.s.m. Avro Tros
  • Sail Amsterdam 2015
  • Sinds september 2016 presenteert Opera per Tutti maandelijks een totaalprogramma vanuit de Boekmanzaal in de Stopera te Amsterdam

Mezzosopraan Mylou Mazali is tevens beschikbaar voor solo optredens* of in haar concept Opera Laria en Opera per Tutti! *Solo optredens met orkestband of onder live begeleiding van pianist of combo. Facebook pagina Opera per Tutti: klik hier

opera per tuttu maatwerk

Mylou Mazali mezzosopraan OperaLaria en Opera per Tutti Opera per Tutti Opera per Tutti