Opera act Opera Laria op maat boekt u bij The Agency

Klassiek en ontspannend intermezzo, een opera act vol humor en passie

Een mooie gelegenheid op locatie, thuis in de keuken, woonkamer of in de tuin, voor relaties of vrienden, daar weet Opera Laria raad mee. Ze weten zij tijdens hun optredens een lach en een traan perfect te combineren. Maatwerk en perfectie is waar zij voor staan. Voor een hilarisch muzikaal intermezzo tijdens feesten, partijen, bedrijfsuitjes, congressen en dergelijke, heeft het gezelschap ‘OperaLaria’ een speciaal optreden van ongeveer een half uur op het menu staan. Het optreden is uitermate geschikt voor internationale gezelschappen. Onder de titel ‘Opera à la Carte’ serveren drie klassiek geschoolde musici een niet te versmaden, luchtige muzikale schotel op ‘hoog niveau’.

Wereldberoemde aria’s, duetten, en koorpartijen worden met een duidelijke glimlach opgediend: van Mozart tot Wagner: van Opera Seria tot Opera Laria!

‘De Opera Laria-dames weten op onnavolgbare, eigen wijze hun programma af te stemmen op publiek en locatie, zodat ieder optreden uniek en onvergetelijk is’.

Mylou Mazali gaat aan de slag met haar voorkennis en maakt deze klassieke act met een knipoog op maat.

Door artistiek leider Mylou Mazali van ‘voorkennis’ te voorzien krijgt hun ‘driesterren’ optreden een uniek en persoonlijk karakter. Aanpassingen van het optreden zijn op aanvraag mogelijk, bijvoorbeeld als u de act voor een 2e keer wilt inhuren omdat het de vorige keer een succes was, daarvoor denken wij graag mee en maken wij een passende variant. NB: Mylou Mazali is tevens solo inzetbaar.


Het verhaal:

De twee klassiek geschoolde operadames van OperaLaria hebben zich inmiddels toegelegd op de muzikale omlijsting bij bijzondere gelegenheden, zoals bruiloften en begrafenissen. Want, zo luidt hun motto “bij ieder afscheid of nieuw begin, wij brengen er de juiste ‘stemming’ in!”. Vanwege een verkeer afgestemd navigatiesysteem komen de dames echter regelmatig bij het verkeerde feest binnen en vallen zowel zelf als het aanwezige publiek van de ene in de andere muzikale roalercoaster….!

Een bijzonder en verrassend optreden met een onverwacht klassiek optreden vol hilariteit! Met de bekendste operafragmenten zoals het beroemde drinklief Libiamo, een hysterische koningin van de Nacht tot aan de prachtige verzoening met de nummer 1 Classic FM het bloemenduet van Lakmee, het is een feest der herkenning in een komische act voor iedereen!


Quote Drs. C. van Zadelhoff (optreden 2018):

“Ik ken deze dames al járen en jullie optreden blijft verrukkelijk om te beleven, zowel qua zang, humor en kwaliteit; dit is denk ik de muzikale ‘kers op de taart vandaag’ voor iedereen!”

Quote Karin en Pierre Poldervaart (optreden 2016):

“Wij en ons gezelschap hebben enorm genoten van Opera Laria tijdens het avondprogramma van ons feest ter gelegenheid van onze zilveren bruiloft.  OperaLaria was in staat ons heterogeen gezelschap uitstekend te vermaken. Hun combinatie van prachtige stemmen met muzikale begeleiding, leuk stijlvol uiterlijk, hilarische en komische inhoud met een persoonlijke noot creëerde een bijzonder amusante sfeer. Opera Laria is een echte aanrader .


Bijzonderheden Opera Laria:
– Duur van de act: 1 x 25 minuten (aanpassingen in overleg)
– Klassieke act met een glimlach
– Op stijlvolle wijze worden uw gasten bij de act betrokken
– De act wordt speciaal op maat gemaakt
– Talen: Nederlands, Engels, Italiaans en Duits
– Benodigdheden: licht, piano of babyvleugel en geluid in overleg
– Facebook Opera Laria klik hier
– Promotiefilmpje: