Opera Laria, opera act op maat boekt u bij The Agency

Klassiek en ontspannend vol humor en passie

Opera Laria

met dank aan Roy Stoepker

Een mooie gelegenheid op iedere gewenste locatie, bij u thuis of in de tuin, voor relaties of vrienden? Opera Laria weet er raad mee. Ze weten tijdens hun optredens een lach en een traan perfect te combineren. Maatwerk en perfectie is waar zij voor staan. Voor een hilarisch muzikaal intermezzo tijdens feesten, partijen, bedrijfsuitjes, congressen en dergelijke, biedt ‘OperaLaria’ een speciaal maatwerk optreden.  Het optreden is ook uitermate geschikt voor internationale gezelschappen. Onder de titel ‘Opera à la Carte’ serveren drie klassiek geschoolde musici een niet te versmaden, luchtige muzikale schotel op ‘hoog niveau’. Heeft u iemand die in het zonnetje gezet mag worden of een bijzonder afscheid van een collega, dan is Opera Laria de ultieme act.

Wereldberoemde aria’s, duetten, en koorpartijen worden met een duidelijke glimlach opgediend

Van Mozart tot Wagner: van Opera Seria tot Opera Laria! Opera Laria weet op onnavolgbare, eigen wijze hun programma af te stemmen op het publiek en de locatie, zodat ieder optreden uniek en onvergetelijk is.

Klassieke act met een knipoog voor u op maat

Door artistiek leider Mylou Mazali van voorkennis te voorzien krijgt hun driesterren optreden een uniek en persoonlijk karakter. Mylou gaat aan de slag met haar voorkennis en maakt deze klassieke act met een knipoog voor u op maat. Uiteraard zijn aanpassingen van het optreden ook op aanvraag mogelijk, want was een eerder optreden een succes dan denken wij graag mee en maken wij voor u een passende variant.

NB: Mylou Mazali is tevens solo inzetbaar.


Opera Laria

met dank aan Roy Stoepker

Het verhaal

De twee klassiek geschoolde operadames van OperaLaria hebben zich inmiddels toegelegd op de muzikale omlijsting bij bijzondere gelegenheden, zoals bruiloften en begrafenissen. Want, zo luidt hun motto “bij ieder afscheid of nieuw begin, wij brengen er de juiste ‘stemming’ in!”. Vanwege een verkeer afgestemd navigatiesysteem komen de dames echter regelmatig bij het verkeerde feest binnen en vallen zowel zelf als het aanwezige publiek van de ene in de andere muzikale roalercoaster….!

Een bijzonder en verrassend optreden met een onverwacht klassiek optreden vol hilariteit! Met de bekendste operafragmenten zoals het beroemde drinklied Libiamo, een hysterische koningin van de Nacht tot aan de prachtige verzoening met de nummer 1 Classic FM het bloemenduet van Lakmee, het is een feest der herkenning in een komische act voor iedereen!

 


OperaLariaQuote Drs. C. van Zadelhoff (optreden 2018):

“Ik ken deze dames al járen en jullie optreden blijft verrukkelijk om te beleven, zowel qua zang, humor en kwaliteit; dit is denk ik de muzikale ‘kers op de taart vandaag’ voor iedereen!”

Quote Karin en Pierre Poldervaart (optreden 2016):

“Wij en ons gezelschap hebben enorm genoten van Opera Laria tijdens het avondprogramma van ons feest ter gelegenheid van onze zilveren bruiloft.  OperaLaria was in staat ons heterogeen gezelschap uitstekend te vermaken. Hun combinatie van prachtige stemmen met muzikale begeleiding, leuk stijlvol uiterlijk, hilarische en komische inhoud met een persoonlijke noot creëerde een bijzonder amusante sfeer. Opera Laria is een echte aanrader .


Opera Laria

met dank aan Roy Stoepker

Bijzonderheden Opera Laria:
– Duur van de act: circa 25 minuten (aanpassingen in overleg)
– Klassieke act met een glimlach
– Op stijlvolle wijze worden uw gasten bij de act betrokken
– De act wordt speciaal op maat gemaakt
– Talen: Nederlands, Engels, Italiaans en Duits
– Benodigdheden: licht, piano of babyvleugel en geluid in overleg
– Facebook Opera Laria klik hier

 

 

Promotiefilmpje: