Let’s celebrate! Soul Brothers de ultieme soul act

Nederland heeft de afgelopen jaren kennisgemaakt met de sensationele concerten van de Soul Brothers, de Soul Sisters en Soul Celebration die met overdonderend succes telkens weer volle theaterzalen op hun kop weten te zetten. Tijdens de laatste tournee hebben de Brothers hun krachten opnieuw gebundeld en zorgden zij samen voor een explosie van soul, swing, disco, glitter en glamour. Een geweldig feest, waarbij het publiek heerlijk kon meezingen met die prachtige stemmen en lekker kon meeswingen met de soepele moves van de Brothers. Michael Jackson, James Brown, Marvin Gaye, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang, Stevie Wonder; alle swingende klassiekers van de afgelopen halve eeuw passeren de revue in dit stampende feest!
Stilzitten is onmogelijk, let’s celebrate!

De Soul Brothers zijn: David Gonçalves, Omri Tindal en Clayton Peroti.

– David Gonçalves (Idols, The Voice of Holland, Daddy Cool, Jeans 19, Dreamgirls, Lion King)
– Omri Tindal (The Voice of Holland, Jersey Boys, Dreamgirls)
– Clayton Peroti (The Soul of Motown, Notre Dame de Paris, Tarzan, Dreamgirls, Lion King)

De Soul Brothers zijn exclusief bij The Agency te boeken als tape act voor (bedrijfs)feesten, evenementen, clubs en festivals met 2 of 3 personen on stage.

“Soul in z’n puurste vorm (…) fijn vibrato, veel meerstemmige koortjes en danspasjes zo smooth als het bovenste laagje van een pindakaaspot” – Noordhollands Dagblad
“Las Vegas-waardig” – Musicalsites.nl
The Soul Brothers zijn een enorm succes en grote gangmakers” – Nel Oskam – Directeur Goudse Schouwburg

– Promo link theatershow Soul Brothers: