William Janz – William Janz zingt Julio Iglesias

Van William Janz (Den Haag, 5 juni 1974) bleek al op jonge leeftijd dat hij een muzikaal talentje was. Hij kreeg gitaarles van zijn opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar… erbij zingen, dat was het helemaal voor hem.

In het begin van de jaren negentig, werd Julio Iglesias zijn grote idool. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in de Soundmixshow van Henny Huisman. William wist ook internationaal diverse talentenjachten te winnen, hierdoor volgden er veel optredens in het buitenland.

William ontmoette Riny Schreijenberg (Marty), de man die onder meer Frans Bauer had groot gemaakt. Al snel volgde een nauwe verbintenis en werd een nieuwe strategie bepaald. William Janz, met een nieuw team om zich heen, zal zeker doorgaan om de wereld te veroveren.

William Janz trad 25 april 2022 op met zijn eerste grote theaterconcert in Nederland (AFAS Circustheater Scheveningen), tijdens dit concert werd ook zijn eerste album gepresenteerd: ‘WILLIAM JANZ ZINGT JULIO IGLESIAS’. Tijdens deze met hart en ziel geproduceerde show, begeleidt door de Micky Fisser Band, bracht hij onder meer (tweetalig) zijn prachtige single ‘Perdido’ (Verloren) ten gehore. Het concert heeft al veel succes gebracht en er wordt al hard gewerkt aan nieuwe projecten in Nederland en alle Spaanstalige landen. William Janz en zijn team kijken uit naar alle mooie successen, in binnen-en buitenland, die William te wachten staan.

Voor boekingen van William Janz kunt u rechtstreeks terecht bij The Agency. Een optreden van William Janz is uniek in zijn soort en nu kunt u genieten van de zwoele klanken en prachtige songs van Julio Iglesias door William Janz.