William Janz zingt Julio Iglesias

William Janz, de Dutch Julio Iglesias, een Nederlandse schoolmeester en inmiddels uitgeroepen tot de nummer 1 Julio Iglesias Tribute ter wereld.

William Janz is doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw, namelijk in de razend populaire Spaanse talentenjacht ‘España Got Talent’. Daar veroverde William Janz de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. De YouTube video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken!

Optreden William Janz

Een optreden van William Janz staat garant voor feest en romantiek, met de grootste hits van Julio Iglesias. De succesvolle première van zijn eerste theatershow vond plaats in een uitverkocht AFAS Circustheater in Scheveningen en nu is William Janz zijn eigen theatertour aan het voorbereiden: “William Janz zingt Julio Iglesias”.

William is een graag geziene gast op diverse toonaangevende Gala’s, bedrijfsevenementen en dinnershows over de hele wereld, zo was hij in 2022 gestrikt als hoofdact bij de Sitges
Pride (Spanje) voor circa veertigduizend bezoekers. Met een bomvolle agenda met optredens en concerten in Nederland en alle Spaanstalige landen is William Janz hard op weg om de hele wereld te veroveren.

William Janz boekt u rechtstreeks bij The Agency Entertainment.

Geniet van een mooi overzicht in onderstaande promotie video van William Janz