Personeelsfeest organiseren

Een spetterend bedrijfsfeest organiseren is zo geregeld

Na een jaar van hard zwoegen wordt het tijd om dit te vieren met een personeelsfeest. Aan jou de taak om dit te regelen. Bij een goed feest organiseren komt nogal wat kijken. Allereerst, inventariseer om hoeveel personen het gaat. Zo kun je de grootte van de zaal bepalen. De locatie kan in de bedrijfsruimte zelf zijn, indien het groot genoeg is, of op een externe locatie. Bekijk ook altijd de locatie zelf. Zo kun je bepalen of er voldoende toiletfaciliteiten zijn en of de locatie nog decoratie nodig heeft. Een podium bijvoorbeeld is lang niet overal te vinden.

Evenement organiseren checklist

Als de locatie gekozen is kun je een checklist maken van de dingen die nog geregeld moeten worden. Het kan zijn dat de zelf locatie perfect is met voldoende parkeermogelijkheden en een ruime zaal, maar dat het aan een aantal zaken ontbreekt. Je moet dan een beroep doen op toeleveranciers. Voor het huren van een podium bijvoorbeeld of toiletunits en catering. Entertainment boeken is ook een punt voor de checklist welke zeker niet vergeten mag worden. Je kunt een zanger boeken bij een artiestenburo of een dj die voor een avondvullend programma zorgt.

Artiest zoeken via The Agency Entertainment

Er zijn artiesten in verschillende genres te boeken. Als je een bedrijfsfeest wilt waar de voetjes van de vloer gaan kies dan voor een artiest die bijvoorbeeld niet alleen maar meezingers zingt maar een breder scala aan nummers kan zingen. Het is ook mogelijk om diverse artiesten te boeken voor een afwisselende avond. Een artiestenbureau inschakelen is dan een goed idee. Een entertainer die bij binnenkomst de medewerkers met de nodige humor ontvangt zorgt voor een goed begin van de avond. De juiste toon is dan al gezet en is het startsein van een geweldige avond.