Danseres – choreograaf – presentatrice: Euvgenia Parakhina  

So You Think You Can Dance – Veelvoudig (inter-)nationaal danskampioen – Choreograaf – Dancing With The Stars – The Ultimate Dance Battle – We are Family – Dance, Dance, Dance

Boekingsmogelijkheden: Dance workshop – Yes, you can!! – Flashmod on demand -Presentatie – Jurylid

Euvgenia is een in Nederland wonende en werkende professionele danseres / choreograaf die bekend werd door haar vaste bijdrage aan de populaire RTL 4 dansprogramma’s ‘Dancing With The Stars’ en ‘So You Think You Can Dance’. In 1994 kwam Euvgenia, dank zij een uitwisselingsprogramma van het conservatorium, voor het eerst naar Nederland. Daar leerde ze Peter Bosveld kennen en hij werd haar vaste danspartner. Na twee maanden trainen dansten ze hun eerste wedstrijd. Ze werden 8-voudig Nederlands Kampioen o.a. Classic Showdance en behaalden de finale van de officiële wereldkampioenschappen Classic Showdance 2006. In ‘Dancing with the Stars’ trainde Euvgenia ieder seizoen een bekende Nederlander met wie zij dan in het programma danste. Ook begeleidt en traint ze wedstrijdparen en verzorgt zij shows, presentaties en workshops op diverse evenementen.

Dansworkshop met Euvgenia Parakhina

Samen met haar vaste danspartner leert Euvgenia uw gasten in slechts 45 minuten de fijne kneepjes van de dans in een echte dansstudio. Dus wilt u een workshop in een door u gewenste locatie? Euvgenia geeft uw gasten het ‘Fame’ gevoel! Het motto is: Even you can dance! Tevens mogelijk: presentatie i.c.m. deze dance workshop.

Flashmob met Euvgenia Parakhina

Wilt u een heuse flashmob*) laten instuderen? Euvgenia, zal, samen met 2 finalisten van ‘So You Think You Can Dance’, uw gasten meeslepen in een flitsende flashmob op maat!

*) Een flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een (openbare) plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet.
De eerste flashmob werd in mei 2003 georganiseerd in de New Yorkse wijk Manhattan door een redacteur van het blad Harper’s Magazine, Bill Wasik. In augustus van datzelfde jaar waaide het fenomeen over naar de rest van de wereld.
Een van de eerste flashmobs in ons land was die in Rotterdam in 2003. Enkele tientallen deelnemers staken plotseling een paraplu op en hielden die twee minuten hoog, ook al viel er geen druppel regen. Flashmobs zijn steeds vaker gelinkt aan een organisatie of een statement.