Sixteen party

Een onvergetelijke Sweet Sixteen geven doe je zo

Het vieren van je zestiende verjaardag mag groots. Overgewaaid vanuit de Verenigde Staten is dit nu ook hier een reden voor een feest. En zeg nou zelf, zestien jaar worden is natuurlijk een mijlpaal. Alle reden om er een onvergetelijk feest van te maken. Afhankelijk van je budget kun je het zo uitbundig vieren als je zelf wilt. Of je het nu in je eigen tuin gaat vieren of op een locatie in de buurt, goede muziek is belangrijk. Je wilt natuurlijk dat je vrienden uit hun dak kunnen gaan en dat jouw feest nog lang bijblijft.

Let’s rock and roll…

Als je groot wilt uitpakken en je verwacht veel gasten dan kan het een idee zijn om jouw feest uit te besteden aan een evenementen bureau. Zij helpen je met het samenstellen van jouw Sweet Sixteen. Van de Limo tot aan die te gekke DJ alles wordt tot in de puntjes geregeld. Ideaal en het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de uitnodigingen te overhandigen aan je beste vrienden en jezelf klaar te maken voor dit coole feest. Wil je een grande entree maken? Ook daar zal de evenementen organisatie leuke ideeën voor hebben.

Groot feest, klein budget

Een klein budget wil niet zeggen dat je geen spectaculair feest kunt geven. Een tuinfeest op een zomerse avond is een prima locatie. Met decoratiemateriaal zoals lampionnen, slingers en discoballen is je tuin zo omgetoverd tot een danslocatie. Je kunt ook kijken of er binnen het budget toch nog ruimte is om een artiest te boeken. Al is het maar een dj om de muziek te verzorgen, dat geeft toch net een ander gevoel als je staat te dansen. Op internet kun je eenvoudig prijzen vergelijken als je zoekt op artiest boeken prijzen.