Surprise surprise

Surprise surprise..

Er is niets zo leuk als het verontwaardigde gezicht van iemand die op zijn of haar eigen surprisefeest arriveert. Maar iemands surprise feest organiseren betekent ook veel regelwerk en dat moet ook nog eens allemaal in het geniep gebeuren. Je start met het uitzoeken van iemands contacten want iedereen moet natuurlijk bij dat ene verrassingsmoment zijn. Mocht je geen toegang hebben tot zijn of haar telefoon dan is het tijd om zelf op onderzoek uit te gaan. Je duikt als het ware in iemands leven en gaat op zoek naar aanknopingspunten die je verder kunnen helpen.

Informeer naar je opties

Spreek een collega aan van zijn of haar werk en vraag of hij bereid is om iedereen op het werk te informeren over het surprisefeest. Het makkelijkste is om die collega jouw aanspreekpunt te laten zijn om bijvoorbeeld te inventariseren naar het aantal collega’s die gaan komen. Vraag een broer of zus om de familieleden te informeren en zo ga je stapsgewijs alle kringen in iemands leven na. Vergeet niet de sportclub, hobbyclub en eventuele verenigingen te benaderen totdat je denkt iedereen in zijn of haar persoonlijke cirkel op de hoogte te hebben gebracht.

De gastenlijst is compleet nu nog het feest

Als duidelijk is hoeveel mensen er komen en hoeveel budget je te besteden hebt, kun je het event organiseren. Mocht de locatie al bekend zijn dan kun je aan de slag met de invulling van de avond. Je kan een artiest inhuren die zorgt voor de muziek. Als je iemands muzieksmaak weet dan kun je hierop gericht inspelen door een zanger met nummers van een bepaald genre in te huren. Een dj huren kan natuurlijk ook. Door je vooraf te oriënteren op artiestenbureau prijzen kun je een goede keuze maken voor een zanger of dj die binnen het budget valt.