Verjaardagsfeest organiseren

Er is er een jarig en dat ben jij

Als je jouw verjaardag al jaren klein viert wordt het misschien eens een keer tijd om een waanzinnig feest te geven. Vaak worden de tientallen verjaardagen uitbundig gevierd en de tussenliggende verjaardagen wat soberder. De dertigste verjaardag is vaak een mijlpaal, maar ook het worden van vijftig jaar of vijfenzestig jaar gaat zelden geruisloos aan mensen voorbij. Maar een knallend verjaardagsfeest geven hoe pak je dat aan? De grootte van het feest is afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt uitnodigen. Is het alleen familie die komt of nodig je ook collega’s uit of je vrienden van de sportvereniging uit?

Een goede voorbereiding is het halve werk

Je hebt een goed idee van het aantal mensen dat komt, nu ga je op zoek naar een geschikte locatie. Neem een bezoekje en kijk hoe de zaal eruit ziet. Misschien kun je voor de avond de drankjes afkopen, dit is vaak voordeliger dan dat er per drankje afgerekend wordt. Sommige partycentrums bieden ook catering aan. Een bitterbal of een zakje friet behoort vaak tot de mogelijkheden. Zeker rond middernacht krijgen de gasten vaak trek in iets lekkers. Decoratiemateriaal om de zaal te versieren is minstens zo belangrijk, alles draait immers om de sfeer.

Mocht je een DJ of artiest willen boeken voor de avond reserveer dan tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Internet is een goede mogelijk om artiesten te vergelijken en om meer te weten over de artiest boeken kosten. Mocht je over nul organisatietalent beschikken dan zou je ook kunnen overwegen om een evenementen organisatie in te schakelen. Zij zullen naar aanleiding van jouw wensen het feest organiseren en al het regelwerk uit handen nemen. Dit scheelt veel tijd en je weet zeker dat jouw feest een geslaagd verjaardagsfeest wordt. Partytime!