“Als groot muziekliefhebber en drummer van deze band, beveel ik u graag PRFCT5 aan. Met mijn muzikale vrienden treed ik graag op bij uw feest, jubileum, receptie of diner.”

Warme groet,
Michael van Praag

PRFCT5 is de band voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van (trouw)recepties, jubilea, promotiefeesten, reünies, personeelsfeesten, horeca festiviteiten tot gala’s.

Repertoire
PRFCT5 is een band die zich toelegt op relaxte jazz, romantische ballads, zwoele bossa’s en standards van de popmuziek. Op hun speellijst staan nummers van artiesten als Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Astrud Gilberto. Maar ook van The Beatles, The Dooby Brothers en artiesten als Duffy, Amy Winehouse en Norah Jones. Bekijk en beluistert u ook de korte filmpjes even voor een eerste indruk.

Achtergrondmuziek en dansmuziek
PRFCT5 is een ’servicegerichte’ band. U bepaalt in samenspraak met hen hoe u de band graag inzet. Een optreden op de achtergrond ‘op conversatieniveau’ of juist op de voorgrond treden met dansmuziek of desgewenst een combinatie.

Prijzen
PRFCT5 hanteert een zeer scherp instap tarief en afhankelijk van locatie, het aantal gasten en de eventueel al aanwezige techniek, maken wij een voorstel op maat voor de benodigde techniek.

Bezetting
– Zangeres: Jessica Koomen
– Gitarist: Ronald Jas
– Pianist: Paul van den Belt
– Bassist: Peter Kummer
– Drummer: Michael van Praag

Begeleiden gastartiesten:
PRFCT5 is ook uitstekend in staat een gastoptreden live te begeleiden, onlangs heeft Erica Yong een spetterend optreden met hen mogen verzorgen.

Specificaties:
– PRFCT5 speelt avondvullend (aantal en lengte sets in overleg)
– Inclusief: techniek afgestemd op uw wensen (afhankelijk van locatie,  tijden, aantal gasten en overige wensen)

– Voor meer informatie klik hier en zie www.PRFCT5.nl


Met de onderstaande linkjes verwijzen wij naar de compilaties van de showcase, live opgenomen in The Club van Event Center Aalsmeer.


PRFCT5 quotes

“Reeds meerdere malen hebben wij bij grote gezelschappen zoals o.a. Stad Holland Zorgverzekeraar, PRFCT5 laten optreden, en altijd met veel succes! Zij zijn als één van de weinige orkesten in Nederland in staat om avondvullend, allround (achtergrond-) muziek ten gehore te brengen, op een uiterst plezierige manier.”
Theo van Duivenbode | voorzitter Lucky Ajax – tevens directeur Stad Holland Zorgverzekeraar

“Eén van de fijne dingen aan PRFCT5 is hun stiptheid en flexibiliteit. En niet te vergeten de plezierige uitstraling. Een stijlvol allround combo dat we zeker vaker gaan inzetten!”
Grace Robinson | eigenaar van Grace Robinson Evenementen

“Kenniscafé Sport Live! kan niet zonder de heerlijke jazzy klanken van PRFCT5, het combo dat bij ons geboren is en daar de naam Café du Sport meekreeg. Ik ben zo blij dat ik deze muzikale mensen bij elkaar heb mogen brengen en dat ze nu ook buiten de events van Kenniscentrum Sport te horen zijn, onder een nieuwe naam. Bezoekers geven in de evaluaties altijd mooie cijfers voor de muzikale omlijsting van soms pittige thema’s uit de sport. En persoonlijk en professioneel ben ik heel gelukkig met de vriendschap en de inzet van Jessica, Ronald, Peter, Paul en Michael.”
Jacqueline Kronenburg | Adviseur Communicatie & Public Affairs Kenniscentrum Sport