PRFCT5 Michael van Praag drummer“Als groot muziekliefhebber en drummer van deze band, beveel ik u graag PRFCT5 aan. Met mijn muzikale vrienden treed ik graag op bij uw feest, jubileum, receptie of diner.”

Warme groet,
Michael van Praag

 

 

PRFCT5 voor iedere gelegenheid

PRFCT5 is de band voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van (trouw)recepties, jubilea, promotiefeesten, reünies, personeelsfeesten, horeca festiviteiten tot gala’s.

PRFCT5 verzorgt graag de muzikale omlijsting van uw diner, receptie of bijeenkomst. De band staat garant voor een uitstekende sfeer en zorgt met een warm, persoonlijk programma voor een onvergetelijke avond. Bovendien schikt dit ensemble zich soepel naar de regels die in deze tijd zijn opgesteld om een veilige en gezonde samenkomst van mensen te garanderen.

Repertoire PRFCT5

PRFCT5 is een band die zich toelegt op lichtvoetige jazz, romantische ballads, zwoele bossa’s en swingende popsongs. Op hun speellijst staan nummers van artiesten als Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Astrud Gilberto. Maar ook van The Beatles en bijvoorbeeld Amy Winehouse. Bekijk en beluister ook de korte filmpjes hieronder voor een eerste indruk.

Achtergrondmuziek op conversatieniveau of juist dansmuziek

PRFCT5 is een ’servicegerichte’ band. U bepaalt in samenspraak met hen hoe u de band graag inzet.

Prijzen
PRFCT5 hanteert een aantrekkelijk instaptarief. Afhankelijk van de locatie en het aantal gasten, maken wij een voorstel op maat voor de benodigde techniek, voor zover deze niet al aanwezig is op de locatie zelf.

Bezetting
– Zangeres: Jessica Koomen
– Gitarist: Mateusz Pulawski
– Pianist: Paul van den Belt
– Bassist: Peter Kummer
– Drummer: Michael van Praag

Begeleiden gastartiesten:
PRFCT5 is ook uitstekend in staat een gastoptreden live te begeleiden.

Specificaties:
– PRFCT5 speelt avondvullend (aantal en lengte sets in overleg)
– Inclusief: techniek afgestemd op uw wensen (afhankelijk van locatie,  tijden, aantal gasten en overige wensen)

– Voor meer informatie klik hier en zie www.PRFCT5.nl

 


Met de onderstaande linkjes verwijzen wij naar de compilaties van de showcase, live opgenomen in The Club van Event Center Aalsmeer.


PRFCT5 quotes

“Reeds meerdere malen hebben wij bij grote gezelschappen zoals o.a. Stad Holland Zorgverzekeraar, PRFCT5 laten optreden, en altijd met veel succes! Zij zijn als één van de weinige orkesten in Nederland in staat om avondvullend, allround (achtergrond-) muziek ten gehore te brengen, op een uiterst plezierige manier.”
Theo van Duivenbode | voorzitter Lucky Ajax – tevens directeur Stad Holland Zorgverzekeraar

“Eén van de fijne dingen aan PRFCT5 is hun stiptheid en flexibiliteit. En niet te vergeten de plezierige uitstraling. Een stijlvol allround combo dat we zeker vaker gaan inzetten!”
Grace Robinson | eigenaar van Grace Robinson Evenementen

“Kenniscafé Sport Live! kan niet zonder de heerlijke jazzy klanken van PRFCT5, het combo dat bij ons geboren is en daar de naam Café du Sport meekreeg. Ik ben zo blij dat ik deze muzikale mensen bij elkaar heb mogen brengen en dat ze nu ook buiten de events van Kenniscentrum Sport te horen zijn, onder een nieuwe naam. Bezoekers geven in de evaluaties altijd mooie cijfers voor de muzikale omlijsting van soms pittige thema’s uit de sport. En persoonlijk en professioneel ben ik heel gelukkig met de vriendschap en de inzet van Jessica, Ronald, Peter, Paul en Michael.”
Jacqueline Kronenburg | Adviseur Communicatie & Public Affairs Kenniscentrum Sport